5 sfaturi pentru a alege patul potrivit pentru dormitorul tău

paturi si saltele Auping

Vrei să-ți schimbi patul sau te muți într-un loc nou și ai avea nevoie de un pat nou, însă nu știi de unde să începi căutările? Ei bine, să știi că există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a achiziționa un pat nou. Trebuie să-ți faci temele cu multă atenție înainte de a vizita un magazin sau un showroom cu produse destinate somnului. Din păcate, sunt persoane care merg direct în magazin și ajung să aibă un pat nepotrivit pentru dormitor, care este fie prea mare, fie prea mic sau pur și simplu, care nu se potrivește stilului de viață și nevoilor lor. De aceea, este important să te pregătești cu o listă de verificare a unor puncte de luat în considerare în achiziționarea unui nou pat pentru dormitor.

  1. Nu ignora dimensiunea dormitorului tău.

Este important să cunoști acest aspect, astfel încât poți determina dimensiunea patului pentru a se potrivi perfect în dormitor. Dacă camera este prea mică, atunci nu este recomandabil un pat mare, deoarece nu va lăsa spațiu pentru mișcare în jurul camerei și pentru alte piese de mobilier de care, poate, vei avea avea nevoie în interiorul dormitorului. Dimensiunea dormitorului te va ajuta, de asemenea, să alegi tipul de pat, precum și înălțimea patului și a tăbliei. 

  1. Contează și tema, stilul de amenajare și cromatica dormitorului.

Patul tău va fi punctul central al dormitorului. Deci, asigură-te că patul ales se va contopi armonios cu tema, stilul de amenajare și cromatica dormitorului tău. Dacă dormitorul tău este amenajat în stil clasic, atunci un pat tapitaț recunoscut pentru luxul său fără precedent, ar fi o soluție perfectă. Combină-l cu materiale naturale și o saltea, de asemenea, tapițată pentru o noapte minunată și odihnitoare și un început energic de zi.

Dacă ești la început cu amenajarea casei, caută modele de dormitor care te pot ajuta în căutarea patului potrivit care să se potrivească conceptului tău de design interior. De asemenea, poți solicita asistență experților de la Auping România pentru a-ți găsi cele mai bune soluții de dormit, somn personalizate, gândite doar pentru tine.  

  1. Stabilește un buget corect.

Desigur, bugetul contează întotdeauna pentru că fără bani nu poți achiziționa un pat :). De asemenea, eforturile tale în alegerea unui pat vor fi inutile dacă nu ai stabilit de la început un buget corect care să acopere nevoile tale de somn, stil, funcționalitate. Așadar, atunci când alegi un pat, asigură-te că acesta nu se potrivește doar dormitorului tău și nevoilor tale, ci trebuie să se încadreze în limitele bugetului tău.

  1. Să vorbim și despre funcționalitățile patului.

Gândește-te dacă vei dori să folosești patul și în alte scopuri decât cele de a oferi o zonă confortabilă pe care să dormi. Poate ți-ar plăcea să ai un sistem de depozitare sub pat pentru a-ți păstra lucrurile și a economisi spațiu. Sau ți-ar plăcea o somieră ajustabilă electric smart care pe lângă confort, odihnă optimă și relaxare, îți poate oferi și o funcție anti-sforăit și o alarmă de trezire. Sună interesant, nu-i așa? La Auping România, poți alege un pat cu funcții multiple, un pat personalizat care să se potrivească nevoilor și visurilor tale.

  1. Investește în calitate.

Recomandarea noastră: să nu alegi un pat doar pentru că arată bine și costă extraordinar de mult. Asigură-te, în primul rând, că este de bună calitate. Auping lucrează de peste 130 de ani cu scopul de a găsi modalități optime de a dormi, deoarece este o companie care crede cu tărie că o lume mai bine odihnită este o lume mai bună. O lume mai frumoasă.

Programează o vizită în showroom-ul AUPING de pe Strada Puțul lui Zamfir 45-47, București și experimentează plăcerea celor mai bune produse destinate somnului din România.

Sună acum!