Auping deține certificarea b corp

auping certificare b corp

Certificarea evidențiază  angajamentul pentru o lume mai bună. O lume bine odihnită.

AUPING deschide primul showroom în România pe strada Puțul lui Zamfir 45-47, București 011682. Programează o vizită la primul showroom AUPING din România și alocă-ți timp pentru cele mai bune sfaturi pentru dormitor, pentru un somn odihnitor și, implicit, pentru o viață de calitate.

În 2020 Auping a devenit o companie „ certificată de B Corp”. B Corp este o rețea internațională de companii care aduc o contribuție semnificativă la o lume mai bună cu produsele și serviciile sale. Companiile cu un astfel de certificat urmăresc cele mai înalte standarde în domeniul performanței sociale și ecologice, ale responsabilității sociale și ale transparenței. Auping își dorește să păstreze lumea un loc viabil, sănătos și sigur pentru generațiile viitoare. În urmă cu câțiva ani, furnizorul oficial al Casei Regale Olandeze pentru soluții de dormit – paturi, saltele şi accesorii, a îmbrățișat filosofia de tip ”cradle-to-cradle”, iar compania se străduiește în prezent să desfășoare operațiuni 100% circulare.

Auping este un lider în sectorul odihnei și în ceea ce privește antreprenoriatul ancorat în viitor. Compania recunoaște responsabilitatea socială pe care o are, acum și cu atât mai mult în viitor. În acest sens, Auping este pregătit să își asume riscuri și provocări.

Morten Lund Petersen,  Director Inovație și Sustenabilitate la Royal Auping, spune: ”Obținerea statutului B Corp a fost dificiă. Timp de cel puțin trei luni, a presupus un efort imens. Nu este orice certificat, standardele sunt ridicate. A fost, de asemenea, un proces inspirațional și o mare oportunitate de auto-reflecție: În ce domenii ne descurcăm bine și unde putem face mai bine?”

Totul pentru o lume mai bună

Cu statutul B Corp, o companie arată că poate combina cu succes obiective comerciale, sociale și durabile. Obiectivul B Corp este, prin urmare, „Using business as a force for good”. La nivel mondial există peste 3.300 de certificări B Corp în peste 70 de țări și 150 de industrii. Companiile precum Tony Chocolonely, Dopper, Ben & Jerry’s, Patagonia, MUD Jeans, Seepje, Fairphone, Innocent Drinks și Triodos Bank se numără printre companiile certificate. Pentru a obține statutul B Corp, o companie trebuie să treacă printr-un proces de evaluare riguros numit ” B Impact Assessment”, alături de o evaluare extinsă a operațiunilor sale și a impactului pe care îl are modelul de afaceri al companiei. Companiile cu certificat B Corp trebuie să ia în considerare în fiecare decizie impactul lor asupra angajaților, clienților, furnizorilor, societății și mediului înconjurător.

Hubertine Roessingh, Director Executiv B Lab Benelux: „Îi urăm bun venit companiei Auping ca primul producător de saltele, paturi și boxspringuri care se alătură comunității noastre din Benelux. Rămân multe de făcut în industria somnului pentru a produce în mod responsabil. După ce a dezvoltat și lansat prima saltea circulară din lume, Auping este în fruntea transformării de la producția liniară la cea circulară.”

Raportul Royal Auping privind responsabilitatea socială corporativă

La sfârșitul lunii aprilie 2020, Royal Auping a publicat primul său raport de responsabilitate socială corporativă. Acest raport oferă o perspectivă asupra eforturilor, ambițiilor și viselor lor în domeniul durabilității și al bunăstării și siguranței oamenilor. Auping vrea să contribuie la o lume mai bună. Pentru Auping, acest lucru înseamnă o lume fără deșeuri.

Programează o vizită acum la primul showroom AUPING din România și ai până la 15% DISCOUNT plus o lenjerie de pat CADOU la achiziția unei soluții complete de dormit (pat + saltea).

Sună acum!