Cum alegi cel mai bun tapițat de dormitor de la Auping?

pat tapitat de dormitor box spring

Puține lucruri sunt la fel de importante ca un somn bun și sănătos, iar achiziționarea unui pat tapițat de dormitor poate transforma nopțile de somn într-o activitate care îți va face plăcere mereu și mereu. Un pat tapițat, pentru cei neinițiați, se distinge prin tăblia de pat învelită în țesături, lucru care reușește să creeze un aspect cald și confortabil. Sunt disponibile multe tipuri de paturi tapițate, iar pentru a găsi stilul ideal este nevoie de o privire mai atentă asupra unor caracteristici definitorii. Iată o prezentare generală a acestora pentru a te ajuta să restrângi căutarea.

Avantajele și dezavantajele paturilor tapițate de dormitor

Este un pat tapițat potrivit stilului tău de viață? Moliciunea țesăturilor oferă avantaje și dezavantaje. Pe de o parte, te poți delecta cu luxul și declarația de stil și eleganță pe care le oferă o tăblie de pluș. Pe de altă parte, îngrijirea poate fi un factor de luat în considerare dacă îți place să mănânci în pat sau dacă ai animale de companie cărora le plac micile stricăciuni ocazionale. Spre deosebire de paturile din metal și lemn, pânza se poate păta și rupe mai ușor. Însă unele tipuri de țesături sunt mai rezistente decât altele, așa că sfatul nostru este să le cauți pe cele potrivite stilului tău de viață.

Materiale pentru copii și animale de companie

Țesăturile durabile realizate pentru a rezista la pete și activități casnice mai păguboase sunt alegeri bune pentru părinți sau stăpâni de animale de companie. Țesăturile texturate și țesăturile cu model (gândește-te la țesătura aspră de tip herringbone în nuanțe pestrițe) camuflează uzura de zi cu zi, iar o tăblie din piele artificială este ușor de curățat, dar se poate rupe sub gheruțele pisicilor sau a cățelului.

Stilul tapițat

Nu toate paturile tapițate arată la fel. Alege între o tăblie tapițată modernă cu spate drept și o tăblie mai tradițională capitonată cu nasturi și un cadru care se curbează în jurul persoanei care doarme. Majoritatea paturilor tapițate folosesc astăzi cadre de platformă, așezate aproape de podea, cu spațiu minim dedesubt ceea ce face imposibila aerisirea saltelei Auping.

Îngrijirea patului tău tapițat

Deoarece chiar și cele mai meticuloase persoane pot deveni, ocazional, neîndemânatice în jurul celor mai dragi țesături, iar uleiurile de piele și păr pe care le folosim zilnic pot produce schimbări de culoare în timp, știind cum să îți îngrijești patul tapițat îți va proteja achiziția în anii următori. Aspiră țesătura în mod regulat și curăț-o cu aburi dacă ai această caracteristică. Aplicarea unui spray de curățare a țesăturilor elimină mirosurile și împrospătează spațiul. Șterge și nu freca petele, curăță-le ușor cu apă și săpun.
Achiziția unui pat tapițat este o decizie importantă, una de care te vei bucura în fiecare seară timp de mulți ani. Un pat tapițat este o alegere excelentă, care se simte intimă, primitoare și luxoasă.

Sună acum!