Cum alegi cel mai bun topper de saltea Auping?

cum alegi un topper de saltea

Te trezești obosit dimineața, dar încă nu ești pregătit să investești într-un pat de domitor sau o saltea nouă? Un topper de saltea Auping poate fi soluția temporară perfectă de somn. Topperele de saltele permit să îți reîmprospătezi patul actual adăugând un strat suplimentar de confort și sprijin.

Ce este un topper de saltea?

Topperul de saltea reprezintă acel strat suplimentar optim de confort și sprijin care se află deasupra saltelei actuale. Topperele de saltele au de obicei între doi și șase centimetri grosime și sunt adesea realizate din spumă cu memorie sau umplute cu puf sau pene de gâscă. Grosimea și stilul unui topper depind și de preferințele personale de confort, dar unul dintre cele mai importante roluri ale unui topper de saltea este să contribuie la reducerea punctelor de presiune și la menținerea coloanei vertebrale aliniată pe tot parcursul nopții.

Topper de saltea vs. Husă de saltea vs. Protecție de saltea

Atunci când cauți opțiunile disponibile pentru noul topper de saltea, este important să înțelegi că există o diferență între un topper, o husă și o protecție de saltea, chiar dacă toate acestea stau deasupra saltelei.

  • Un topper de saltea adaugă câțiva centimetri de căptușeală suplimentară și confort, creând un strat de susținere excelent pentru corp.
  • O husă de saltea este foarte asemănătoare cu un cearșaf de pat, deoarece se înfășoară în jurul saltelei și nu este la fel de groasă ca un topper sau o protecție de saltea. Husele de saltea sunt, de obicei, cele mai bune soluții care protejează salteaua de pete și murdărie.
  • Se folosește o protecție de saltea pentru a-ți proteja salteaua de pete și murdărie, precum și împotriva acarienilor și ploșnițelor nedorite. Aceasta poate acoperi întreaga saltea pentru o protecție și mai mare, adăugând, în același timp, și un strat sesizabil de confort.

Înțelegem că poate nu este încă timpul să îți înlocuiești salteaua, dar ar putea fi un moment bun pentru a-ți accesoriza spațiul de somn cu un nou topper de saltea.

Iată câteva sfaturi pe care le poți lua în considerare atunci când vrei să achiziționezi un topper de saltea.

Bugetul. Topperele de saltea pot varia în ceea ce privește prețul și calitatea. Gândește-te la caracteristicile cheie pe care vrei să le găsești într-un topper de saltea, evaluează-ți bugetul și testează mai multe toppere la prețuri diferite pentru a te ajuta să iei decizia corectă.

Grosimea topperului de saltea. Un topper de saltea poate avea o grosime cuprinsă între doi și șase centimetri, însă cele mai moderne și inovative toppere pot avea până la 10 centimentri. Multe materiale, cum ar fi spuma cu memorie, pot reține căldura corpului, așa că, dacă te încălzești ușor noaptea, cel mai bun topper de saltea pentru tine va fi acela care conține materiale de răcire pentru reglarea suplimentară a temperaturii. Reține că este posibil să ai nevoie de așternuturi mai mari pentru a acoperi perfect topperul și salteaua combinate. Asigură-te că măsori ambele elemente ale patului pentru a ști de ce dimensiuni vei avea nevoie pentru cearșaf.

Evaluează-ți nevoile. Citește întotdeauna descrierea, instrucțiunile de îngrijire și funcția fiecărui topper de saltea și evaluează-le în funcție de nevoile personale de somn înainte de a lua o decizie. De exemplu, dacă dorești un topper pentru suport suplimentar pentru spate, spuma cu memorie sau materialele din latex tind să fie cele mai eficiente. Dacă dorești o caracteristică mai elegantă și de lux, un topper cu pene de gâscă ar putea fi mai potrivit.

Alege Auping și trezește-te odihnit. Cele mai bune toppere de saltea de la Auping:

  • Topperul de saltea Auping Comfort respectă cele mai înalte standarde Auping pentru confort și ventilație. Materialele de înaltă calitate asigură că topperul Auping Comfort va fi întotdeauna în stare excelentă, în fiecare zi.
  • Topperul de saltea Auping Deluxe este fabricat din latex perforat de înaltă calitate (Latex Perfo) și oferă un confort minunat, moale și o bună rezistență.

Ai cea mai bună experiență de somn cu topperul de saltea Auping Prestige. Partea inferioară a acestui topper este confecționată dintr-un material respirabil care străbate părțile laterale ale saltelei pentru o ventilație suplimentară. Topperul de saltea Auping Prestige are 10 cm grosime.

Sună acum!