Ghid Dormitor: Cum aleg un pat de la Auping?

pat de dormitor auping

O viață sănătoasă și energică începe cu un somn bun. Cu Auping alegi confortul și bunăstarea potrivite pentru corpul tău, dar și pentru mintea ta. Astfel, vei avea asigurat un somn la cel mai înalt nivel. Te vei trezi odihnit, reîmprospătat și energizat, gata pentru o nouă zi. 

În ce constă experiența unui somn odihnitor într-un pat de dormitor Auping?

Auping oferă confortul unui somn la cel mai înalt nivel posibil. Suntem buni la asta și suntem mândri de asta! Posibilitatea fabricării unui pat perfect constă în mai bine de 130 de ani de experiență, îmbunătățire continuă, studiu neîncetat și meșteșug desăvârșit. Bazele din plasă ale unui pat de dormitor Auping durează o viață, iar saltelele îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Oferta pe piața a paturilor de dormitor este acerbă. Poți găsi modele de paturi peste tot, însă calitatea, confortul, grija pentru sănătatea ta și atenția la detalii fac diferența între un pat obișnuit și un Auping.

De ce să alegi un pat de dormitor de la Auping? 

Deoarece, suntem convinși că o lume bine odihnită este o lume mai bună. Credem în puterea odihnei. Și ne străduim să facem paturi de înaltă calitate și extrem de confortabile și accesibile la diferite niveluri de preț.

Mai presus de toate, un model de pat de dormitor, până la urmă reprezintă o chestiune de gust, desigur, așadar este ceva foarte personal. Prin urmare, Auping oferă o gamă largă de modele de paturi și multe alte posibilități de adaptare a modelului de pat la propriile dorințe. 

Materialele, ajustabilitatea, țesăturile, culorile sunt la alegere, în funcție de necesitățile și preferințele tale.

Care sunt modelele de paturi de dormitor Auping?

Fagul pe care îl folosim pentru Auronde este realizat cu 15 straturi de lemn, ceea ce îl face extrem de puternic și îi oferă patului o durată de viață foarte lungă. Acest model de pat este disponibil în 16 culori.

Patul Auping Original este un pat minimalist, cu linii puternice și un aspect elegant. Inspirat de clasicul model Cleopatra, unul dintre primele modele Auping, Original este disponibil în zece culori diferite.

Royal este un pat modern, cu un design unic datorită picioarelor sale curbate și combinației de culori și materiale diferite. Designul este complet personalizabil după bunul plac. Formele rotunjite ale cadrului și picioarelor conferă patului un aspect plăcut.

Auping Noa este fabricat din lemn de fag robust cu furnir de stejar. Are un design aerisit și este menit să creeze un efect estetic în orice tip de dormitor. Noa reprezintă un design autentic scandinav, cu forme simple, detalii inteligente și materiale naturale. 

Așadar, paturile de dormitor Auping îți garantează un somn profund, sănătos, odihnitor ce îți va conferi energia și prospețimea necesare unui start revigorant în fiecare dimineață.

Sună acum!