Oază de liniște


Patul Auping Noa este fabricat din fag foarte solid cu furnir de stejar. Are un design aerisit și va arăta frumos, în mod garantat, în oricare dormitor.

Patul Auping Noa a fost făcut cu multă dragoste și asta se vede. Tăblia are detalii tăiate cu laser, cadrul are o formă frumos rotunjită, iar picioarele au o margine subțire, frezată. Acest pat are doar forme soft. Valul din designul său conferă patului aspectul său unic. Și datorită colțurilor rotunjite, tăblia oferă o senzație sigură și de adăpostire. Patul este susținut de picioarele sale conice, cu detalii foarte frumoase. Acestea se așează ușor spre interior, făcând să pară că patul plutește în dormitorul tău.

Configurați-vă propriul pat Noa

Pat Auping Noa Auping

Culorile patului Noa

Pentru patul Noa sunt disponibile 6 culori:

  • Balanced oak
  • Midnight black oak
  • Soft white oak
  • Chocolate brown oak
  • Dark blue oak
  • Chalk grey oak

Paleta de culori este inspirată din natură. Toate culorile sunt la fel de calde și relaxante și se potrivesc perfect cu designul scandinav. Ați prefera să dați paletei de culori o notă puțin mai îndrăzneață? Pur și simplu adăugați așternuturi și accesorii în diferite texturi și culori.

Pat Auping Noa Auping
Pat Auping Noa Auping

Eva Harlou


Patul Noa este proiectat de arhitectul și designerul danez Eva Harlou. Eva a absolvit Școala de Arhitectură Aarhus în 2003. Ochiul ei scandinav cu privire la forme, funcționalitate și frumusețe se reflectă în toate desenele sale.

“Am vrut să proiectez un pat care să reprezinte atât Auping, cât și background-ul meu arhitectural danez. Detaliile simple și funcționale de pe cadru, tăblie și picioare conferă patului aspectul său distinctiv. Ideea a fost de a crea un pat durabil, cu un aspect clasic, care să fie ușor de încadrat în multe spații diferite. Designul îmbrățișează viața noastră de zi cu zi și toate momentele sale magice. Este încadrat într-un design frumos, funcțional și responsabil. ” Eva Harlou. Designer..

Faceți cunoștință cu Eva aici.

Pat Auping Noa Auping


Tăblii


Tăblia elegantă, ușor curbată, are lamele deschise, oferind patului un aspect subtil și aerisit. Preferați o tăblie solidă? Avem și așa ceva.

Tăblia este atașată la pat pe un suport ascuns, făcând-o să pară că plutește în spatele patului. Tăblia curbată se curbează în jurul patului, făcându-l confortabil.

Configurați-vă patul Noa.

Noptieră pentru Noa

Noptiera Auping Noa poate fi așezată lângă pat ca o noptieră dar puteți, de asemenea, să o înclinați, lucru util atunci când aveți ceva de făcut. Sau dacă doriți să vă urmăriți Netflix.

Cadrul mesei este realizat din oțel negru profund acoperit cu pulbere. Acesta este un look cu semnătura Auping. Somiera Auping este întotdeauna neagră. Blatul noptierei este realizat din placaj de fag și este disponibil în același finisaj cu patul Noa.

Suportul pentru reviste al noptierei este din fetru. Îl puteți atașa foarte ușor și sub blatul noptierei, astfel încât să nu atingă podeaua.

Pat Auping Noa Auping
Pat Auping Noa Auping

Rotește-te!

Un element de design unic al patului Auping Noa sunt roțile din lemn.

Roțile din lemn nu sunt doar frumoase, ci și funcționează. La prima vedere, s-ar putea să credeți că nu, deoarece am ascuns mecanismul de rotație în interiorul roților.

Acestea vă permit să mutați cu ușurință patul. Sunt utile dacă doriți să vă rearanjați dormitorul. Sau dacă ați scăpat accidental ceva în spatele patului.

Pat Auping Noa Auping

O oază de liniște în living


Noa este disponibil și ca pat de zi. Designul său aerisit și scandinav este perfect pentru spațiile deschise din casa dumneavoastră, cum ar fi camera de zi, holul sau chiar o terasă acoperită.

Am creat o saltea tapițată, subțire, pentru patul single Noa. Cu pernă potrivită tip rulou. Tapițăm salteaua și rola de pernă cu materialul Clara, de la Kvadrat. Disponibil în 9 culori.

Lemn de fag puternic și durabil


Am ales în mod deliberat să folosim lemnul pentru Noa. Acest material natural se potrivește bine formelor patului și este, de asemenea, foarte durabil. Lemnul de fag este puternic și are o durată de viață foarte lungă.
Deoarece materialul este atât de durabil, nu veți simți nevoia să vă înlocuiți patul în curând, ceea ce previne risipa. Și asta este important pentru noi la Auping, deoarece ne propunem să limităm cât mai mult risipa.

Pat Auping Noa Auping
Pat Auping Noa Auping

Pat Noa inteligent


Vreți un pat Noa inteligent (Smart) pe care să puteți să îl combinați cu somiera Auping Smart? Această somieră reglabilă nu numai că oferă suport suplimentar pentru spate, ci are și tot felul de funcții inteligente care vă vor ajuta să dormiți și mai bine. Un exemplu este ceasul cu alarmă inteligentă care te trezește în cea mai ușoară etapă a somnului și, datorită funcției anti-sforait, partenerul tău sforăitor nu te va mai ține niciodată treaz.

Noa & Evolve, o pereche durabilă


Combină patul Noa cu salteaua Auping Evolve. Evolve este prima saltea complet circulară din lume.

Această saltea nu este numai prietenoasă cu mediul înconjurător, ci este și foarte bună pentru un somn minunat. Folosim materiale inovatoare care fac ca salteaua să aerisească foarte bine.

Această saltea sustenabilă Evolve se potrivește perfect cu patul Noa. Aruncați o privire asupra întregului nostru sortiment de saltele pentru a găsi potrivirea perfectă.

Pat Auping Noa Auping
Pat Auping Noa Auping

Făcut cu dragoste în Deventer


Toate paturile noastre sunt fabricate în fabrica noastră sustenabilă din Deventer. Asta se observă în finisajul sublim. Iubirea și atenția sunt ascunse în detalii.

Iată un exemplu al acestei măiestrii autentice: toate componentele Noa sunt conectate invizibil, iar îmbinările dintre părți crează o margine frumoasă. Deci, în loc de șuruburi, veți vedea un detaliu elegant.

Va fi Noa oaza ta de liniște?

Angajații noștri vă sfătuiesc cum să configurați patul Noa astfel încât să se potrivească dorințelor dvs.
Împreună vom stabili o programare pentru livrarea și montarea patului Noa la domiciliu.