Original

 

Original este un pat minimalist cu linii puternice și cu un aspect elegant. Inspirat de unul dintre primele modele Auping, Cleopatra, Originalul este disponibil în zece culori diferite.

  • Alegeți unul dintre cele trei modele ale tăbliei
  • Alegeți dintr-o varietate de zece culori
  • Disponibil ca pat single sau dublu
Pat Auping Original Auping
Pat Auping Original Auping

Cadru colorat

Cadrul este disponibil în zece culori diferite, deci culoarea ta preferată este posibil să fie disponibilă. Cadrul este întotdeauna combinat cu somiera Auping. Alegând o culoare diferită a picioarelor, puteți adăuga și mai mult contrast patului. Desigur, puteți puteți opta și pentru aceeași culoare.

Am proiectat trei tăblii și o noptieră care se potrivesc perfect cu designul patului Original. Două tăblii tapițate și o tăblie din lemn sunt disponibile ca opțiuni. Noptiera este rotundă și este disponibilă în 16 culori.

Design olandez


Original a fost proiectat în 2007 și face parte dintr-o familie de paturi iconice. Original este inspirat de unul dintre primele modele ale lui Auping, Cleopatra, proiectat de Dick Cordemeijer în 1953.

Auping Original a primit distincția „Good Industrial Design Award (GIO)” în 2014. Pe lângă design, acest premiu se concentrează pe funcțiune, originalitate și inovație. În plus, designul este realizat cu respect pentru oameni și mediul înconjurător.

Aruncați o privire la toate paturile Auping cu design clasic

Pat Auping Original Auping
Pat Auping Original Auping


Tăblii


Trei tăblii sunt disponibile pentru Original: două tăblii tapițate și o tăblie din lemn lăcuit.

Straight (Liniară): tăblie elegantă din lemn
O tăblie minimalistă din lemn, cu colțuri rotunjite. Tăblia este lăcuită într-una din cele zece culori de lac Auping, din fabrica noastră din Deventer. Alegeți o culoare potrivită sau contrastantă pentru tăblia dumneavoastră.

Outline (Contur): tăblie subțire și minimalistă
Outline este proiectată elegant pentru a se potrivi cu designul minimalist al patului. Baza din lemn este tapițată în țesătura pe care o alegeți dumneavoastră și are o căptușeală respirabilă care face ca tăblia să fie plăcută și moale. Tapițeria este finisată cu un cordon subtil.

Stitch (Cusătură): placă robustă, modernă
Stitch este o placă rigidă, dreptunghiulară, cu un cordon subtil. Cusăturile matlasate creează un model modern cu dungi. Această tăblie este, de asemenea, disponibilă în două înălțimi și are o căptușeală respirabilă, care vă va face să vă simțiți mai confortabil, atunci când vă veți așeza..

Totul la îndemână

Ați dori să aveți un pahar cu apă, un roman sau un caiet lângă pat? Măsuța pe care am proiectat-o pentru Original este perfectă pentru toate acestea. Această măsuță rotundă din lemn pare să plutească pe rama elegantă din oțel. În ciuda dimensiunii sale, alegerea finisajului este variată. Cu 17 culori disponibile, puteți alege mai mult sau mai puțin contrast cu patul dumneavoastră.

Pat Auping Original Auping
Pat Auping Original Auping

În culoarea ta preferată

Patul Original Auping poate fi ales în culoarea dorită. Pentru rama de oțel și picioare puteți alege dintre 10 variante de culoare. Somiera, pe de altă parte, este întotdeauna neagră. Noptiera din lemn este disponibilă în 17 culori. În acest fel, puteți alege mai mult contrast, un întreg colorat sau ceva liniștit. Suntem bucuroși să vă oferim sfaturile de care aveți nevoie într-unul din magazinele noastre.


Vopsim rama în culoarea preferată. Sau a partenerului tău. Datorită stratului de pudră, vopseaua este rezistentă la uzură. Puteți alege dintre zece culori: 

Deep black – Pure white – Cool grey – Warm grey – Clay – Forest green – Blush – Night blue – Rusty red – Coral red

Pat Auping Original Auping

Design sustenabil


O viață într-un singur pat. Sună ca un vis, dar datorită cadrului de oțel, este o realitate. Patul Original Auping poate dura generații.

Original este realizat parțial manual și parțial cu ajutorul mașinilor, în propria fabrică din Deventer. Combinăm artizanatul și măiestria cu cele mai noi inovații în tehnologie, ergonomie și design. Tapițăm tăblia cu mâna pentru a ne asigura că țesătura se potrivește perfect, acoperim rama cu vopsea cu pulbere pentrua o face rezistentă la uzură și vopsim mesele din lemn cu lac pe bază de apă. Facem toate acestea în fabrica noastră sustenabilă.

Pat Auping Original Auping

Design inteligent (Smart)


Designul minimalist este un design inteligent în același timp. Este ușor de asamblat, iar piesele de asamblare sunt ascunse, astfel încât să vedeți doar cadrul curat. Nu numai că arată frumos, ci este și practic. Este foarte ușor să asamblați și să dezasamblați patul Original. Acest lucru face ca mutarea să fie mai agreabilă.

Combinații inteligente

De asemenea, puteți combina patul Original cu o saltea tapițată. Acest lucru creează o combinație frumoasă între țesătură și oțel.

Pat Auping Original Auping

Pat Original Auping reglabil


De asemenea, puteți opta pentru patul Original cu o somieră reglabilă, așa-numita somieră inteligentă Auping. Este foarte bună atunci când aveți dureri de spate sau o tuse persistentă. Sau desigur, dacă vă place să citiți sau să urmăriți Netflix în pat. Puteți regla poziția la nivelul spatelui, a picioarelor sau a capului, separat. Puteți utiliza Auping Connect pe telefonul smartphone sau puteți utiliza telecomanda fără fir pentru a opera patul. Iar dacă partenerul tău sforăie, somiera Auping Smart îi dă un ghiont blând, astfel încât să nu mai trebuiacă să stai treaz/ă.

Patul Auping Original îți colorează visele?

Vizitați unul dintre magazinele noastre pentru sfaturi profesionale și adaptate la somn.