Pat Auping Royal Auping

Pat Royal


Royal este un pat modern cu un design unic datorită picioarelor curbate și combinației de culori și materiale diferite. Royal oferă o plăcere de somn individuală datorită mai multor caracteristici tehnologice inteligente.

  • Poate fi complet personalizat la nivelul culorilor și tapițeriei
  • Zonă unică de sprijin pentru umeri la nivelul somierei
  • Reglabil opțional: somieră inteligentă cu 2 motoare sau somieră inteligentă unică cu 5 motoare
  • Funcția de memorie pentru poziția preferată de somn și ședere
Configurați-vă patul Royal

Design-ul

Royal este un pat modern cu un design unic datorită picioarelor curbate și combinației de culori și materiale diferite. Designul este complet personalizabil pe placul dumneavoastră. Curbele din cadru și picioare conferă Royal un aspect relaxant.

Cadrul subtil rotunjit este fabricat din oțel. Cadrul poartă somiera care pare să plutească deasupra patului. Îmbrăcăm rama într-una din cele 3 culori: negru profund, alb pur sau bronz spumant.

Picioarele curbate sunt din aluminiu și conferă patului un aspect modern. Picioarele au o acoperire tapițată. Această combinație fină de aluminiu și țesătură face ca patul Royal să fie unic. Pentru această husă există o alegere de 3 culori pentru materialul cu aspect de piele și 3 culori pentru țesătura Kvadrat.
– Crush (leather look): Onyx, White, or Khaki.
– Steel cut trio (Kvadrat fabric): Red/white, Black/white, Green/white
Pentru un aspect calm, uniform, alegeți aceeași culoare pentru picior și acoperire sau alegeți contrastul.

Alegeți culoarea preferată pentru patul Royal.

Pat Auping Royal Auping
Pat Auping Royal Auping

Tăblii


Pentru Royal există o alegere între două tăblii, una de lemn și o placă tapițată.

Tăblia din lemn este subțire, cu o rază subtilă în jurul său, care îi conferă un aspect relaxant. Tăblia este realizată din placaj de fag. Acesta este foarte puternic și, prin urmare, tăblia este foarte durabilă și va dura o viață întreagă. Tăblia din lemn poate fi finisată cu un furnir de stejar afumat închis sau cu un furnir de stejar deschis, ambele oferind un aspect elegant.

Tăblia tapițată este finisată elegant cu cusături duble. Tăblia poate fi tapițată cu țesătura Crush sau puteți opta pentru un aspect modern de piele în cele 3 culori: Onyx, White, sau Khaki. Sau îți poți tapița tăblia cu țesătura Steelcut Trio, produsă de producătorul danez Kvadrat.

Ambele tăblii au un raft de depozitare util, în partea din spate, pentru lucrurile pe care doriți să le țineți aproape noaptea. Partea din spate a tăbliei are 2 prize în stânga și în dreapta. Util pentru a conecta o lampă sau pentru a vă încărca telefonul.

Selectați tăblia, la alegere, în configuratorul nostru.


Noptieră


Noptiera Royal are o formă curbată unică care se potrivește perfect cu designul patului. Noptiera este realizată din placaj de fag, ceea ce o face foarte puternică și are o durată lungă de viață. Este disponibilă în aceleași culori ca patul: negru profund, alb pur și bronz spumant.

 

Pat Auping Royal Auping
Pat Auping Royal Auping

Suportul potrivit la locul potrivit

Royal este primul pat care se adaptează la poziția ta de dormit în timp ce dormi, datorită inteligenței tehnologice. Deci, vă puteți bucura de somn netulburat. Patul Royal este disponibil în trei variante: plat, cu o somieră Smart cu 2 motoare și cu o somieră Smart cu 5 motoare. Versiunea 5M este unică, niciun alt pat Auping nu este disponibil în versiunea cu 5 motoare. Puteți regla spătarul, spătarul inferior, tetiera, îndoirea genunchilor și ridicarea picioarelor.

Zonă moale pentru umeri
Toate somierele Royal (atât plate, cât și reglabile) au o zonă specifică la nivelul umerilor. Această zonă se ajustează la poziția dumneavoastră culcată. Somiera indică în ce poziție vă aflați: pe spate, lateral sau pe burtă. Și, în funcție de poziția respectivă, zona umărului ajustează automat sprijinul umărului: dacă vă așezați pe o parte, baza va coborî ușor și dacă vă așezați pe burtă sau pe spate, nu o va face.

 

Totul la îndemână

Patul reglabil Royal mai are o altă caracteristică tehnică la îndemână. Când ridicați spătarul, somiera patului alunecă înapoi, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la noptieră și să puteți ajunge cu ușurință la lumina de citire.

Pat Auping Royal Auping
Pat Auping Royal Auping

Citiți fără să vă treziți partenerul


În special pentru patul Royal, am proiectat o lumină de lectură care oferă întotdeauna suficientă lumină. Abajurul rafinat conține un reflector care vă împiedică să priviți în lumina puternică. Nu ar fi un lucru plăcut, mai ales înainte de culcare. Abajurul poate fi rotit în toate direcțiile pentru a vă bucura de lectură, fără a vă trezi partenerul.

Trezește-te în liniște


Lumina de trezire încorporată imită un răsărit în dormitor, aprinzând încet și uniform luminile. Deci te poți trezi încet.

Lumina de noapte: ușor de ridicat din pat
Când te ridici din pat în întuneric, lampa de sub pat oferă o lumină subtilă. Senzorul de mișcare asigură aprinderea automată a lămpii. Sensibilitatea senzorului, intensitatea luminii și durata luminii aprinse pot fi presetate de dumneavoastră.

Pat Auping Royal Auping

Vă lăsați visele să se împlinească cu Royal?

Găsiți cel mai apropiat magazin Auping din România. Angajații Auping vă sfătuiesc care pat Royal vi se potrivește cel mai bine. Împreună faceți o programare pentru livrarea și instalarea patului Royal la domiciliu, în camera dvs.