Paturi, perne si saltele Auping pentru gravide

paturi si saltele gravide

CUM SĂ DORMI MAI BINE CÂND EȘTI ÎNSĂRCINATĂ?

Când dormi pentru două persoane, parcă o noapte plină de odihnă este din ce în ce mai greu de obținut. Citește mai departe care este cea mai bună modalitate pentru a dormi mai bine în timpul sarcinii. Paturile, pernele si saltele Auping reprezinta cea mai buna solutie pentru tine!

Care sunt avantajele unui somn de calitate pentru tine și pentru cel mic?

În timpul sarcinii, somnul de calitate influențează totul, de la sănătatea ta și a bebelușului tău până la relațiile dintre nivelurile de stres. Un somn de calitate în timpul sarcinii aduce următoarele beneficii de neegalat:

  • Mama sănătoasă
  • Copil sănătos
  • sănătate mintală mai bună
  • Productivitate mai mare
  • Relație mai puternică cu partenerul 
  • Stres și anxietate reduse

Pe stânga dormi mai bine

Cea mai bună poziție pentru a dormi cât mai bine în timpul sarcinii este pe partea stângă, deoarece îmbunătățește fluxul de sânge către bebeluș, uter și rinichi. De asemenea, poate reduce semnificativ umflarea mâinilor, picioarelor și a gleznelor.

Însă, pe măsură ce bebelușul crește, dormitul pe spate exercită presiune asupra vaselor de sânge majore și poate reduce circulația către inimă și bebeluș. Dormitul pe burtă devine, de asemenea, mai incomod.

Soluția Auping pentru gravide

Tehnologia ne poate face viața mult mai ușoară, de aceea Auping îți prezintă patul Royal care include cele mai noi dezvoltări tehnologice pentru ritualuri automatizate de dimineață și seară. 

Royal este un pat inteligent, de înaltă tehnologie, care se adaptează poziției tale de dormit și poate fi complet personalizabil atât în design, cât și în nivelul de confort. În acest fel, nu vei fi deranjată în timp ce dormi. 

Royal este disponibil în trei opțiuni: neajustabil, cu o bază Smart cu două motoare, și cu o bază Smart cu cinci motoare. Baza Smart din cadrul patului Royal oferă suport suplimentar pentru partea inferioară a spatelui și are o zonă flexibilă pentru umăr, care se adaptează poziției tale de dormit.

Patul își amintește poziția preferată de dormit și șezut, deci va fi nevoie doar de o apăsare de buton pentru a-ți readuce patul în poziția preferată. Perfecțiune pentru tine și pentru cel mic.

Trezește-te odihnită în fiecare dimineață, chiar și când ești însărcinată

Auping este dedicat soluțiilor de somn personalizate, gândite doar pentru tine, în cazul nostru, gândite pentru tine și copilul tău. Neliniștea obișnuită din cauza imposibilității de a-ți găsi poziția ideală de dormit poate face mai dificilă odihna tipică a nopții. 

Testează și încearcă produsele destinate somnului realizate de Auping pentru a te ajuta să găsești cea mai bună soluție de somn pentru tine și copilul tău. Încheie nopțile neliniștite și oferă-ți ție și copilului tău un somn optim la cel mai înalt nivel și timp de calitate.

Sună acum!