Politica de confidențialitate Auping

Royal Auping SRL (cu sediul social la Strada Puțul lui Zamfir 45-47, București 011682, tel .: 0726 10 99 87, E-mail: royal@auping.ro) respectă confidențialitatea tuturor utilizatorilor de pe site-ul său și se asigură că toate informațiile personale pe care ni le oferiți sunt tratate în mod confidențial. Royal Auping SRL nu va vinde datele dvs. personale unor terțe părți.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Royal Auping bv folosește datele pe care le-a compilat pentru a oferi vizitatorilor site-ului nostru următoarele servicii:

  • Procesăm numele, adresele și adresele de e-mail ale vizitatorilor care solicită una sau mai multe broșuri pentru a confirma solicitările și a trimite broșurile relevante;
  • Procesăm numele, adresele, adresele de e-mail și parolele vizitatorilor care deschid un Cont My Auping pentru a personaliza site-ul web;
  • Procesăm numele, adresele, adresele de e-mail, numerele de telefon și conținutul mesajelor vizitatorilor care ne trimit prin e-mail prin intermediul formularului nostru de contact pentru a face față întrebării sau reclamației relevante;
  • Folosim adresele de e-mail ale vizitatorilor care ne-au dat permisiunea de a face acest lucru, pentru a le informa despre evoluțiile de pe site, oferte speciale și promoții de vânzări.

Securitate Am luat măsurile tehnice și organizaționale adecvate pentru a vă proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii sau a oricărei forme de prelucrare ilegală. Sistemul pe care îl folosim în acest scop este Secure Socket Layer (SSL).

Accesarea datelor dvs. personale

Puteți solicita acces la datele dvs. personale. De asemenea, ne puteți solicita să vă corectăm datele cu caracter personal sau să le adăugăm, să le ștergem sau să le protejăm dacă aceste date sunt inexacte, incomplete sau irelevante sau au fost prelucrate în alt mod cu încălcarea dispozițiilor legale. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să trimiteți un e-mail la royal@auping.ro. Dacă aveți un Cont My Auping, puteți accesa datele dvs. personale online și le puteți corecta pe site.

General

Royal Auping SRL  poate modifica această declarație de confidențialitate în orice moment. Toate modificările vor intra în vigoare imediat. Vă sfătuim să consultați periodic această declarație de confidențialitate. Această politică de confidențialitate a fost modificată la 13 martie 2009. Dacă aveți întrebări referitoare la această declarație de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la royal@auping.ro.