Suport flexibil

Salteaua Cresto are 5 zone de confort cu suport flexibil pentru zona umerilor. Fiecare zonă susține o parte specifică a corpului: cap, umeri, zona lombară, șolduri și picioare. Cei mai mulți dintre noi nu suntem conștienți de faptul că în timpul nopții ne schimbăm poziția de aproximativ 30 de ori. Arcurile DPPS® din inima saltelei ne asigură că ne putem mișca de pe o parte pe cealaltă fără efort și ne oferă doar sprijinul de care avem nevoie în fiecare poziție de dormit. Distribuitorul de presiune asigură o tranziție lină între zonele de confort și susținere. Acest lucru contribuie la o calitate mai bună a somnului și garantează că salteaua este bine ventilată.

Salteaua Auping este realizată din materiale de o calitate atât de înaltă încât nu este necesar să o întorci de pe o față pe alta și cu partea de sus în jos. De fapt, dacă îi schimbi poziția saltelei Auping, zonele de susținere nu mai sunt în poziția corectă. Umerii și capul tău au nevoie de un tip de sprijin complet diferit decât cel pentru picioare.

Saltea Auping Cresto Auping
Saltea Auping Cresto Auping

Suport și elasticitate pentru zona umerilor

Salteaua Cresto oferă suport flexibil pentru zona umerilor. Drept urmare, umerii se scufundă în saltea și astfel simți mai puțină presiune. Un distribuitor de presiune asigură o tranziție lină între zonele de confort și susținere. Acest lucru contribuie la calitate mai bună a somnului.

Confort optim pentru un somn sănătos

Un strat de confort este acel strat din saltea care oferă confortul necesar unui somn de calitate.

Salteaua Cresto este echipată cu stratul de confort Latex Pura. Acest material are un procent ridicat de latex natural, ceea ce garantează o ventilație excelentă și asigură o temperatură optimă în timpul nopții. În plus, latexul natural este materialul cel mai elastic din natură, care împiedică deformarea; cu alte cuvinte, acest lucru oferă susținere precisă și o textură moale atunci când dormim.

Saltea Auping Cresto Auping

Dimensiunile saltelei

Când dorim să cumpărăm o saltea, se recomandă să o alegem cu 20-30 cm mai lungă decât înălțimea pe care o avem. Acest lucru asigură că zonele de confort și suport sunt la locul potrivit. Toate saltelele noastre sunt disponibile în următoarele lungimi: 190, 200, 210 sau 220 cm. Între tine și partenerul tău de pat există o diferență semnificativă de înălțime? Îți recomandăm o lungime a saltelei care este aprox. cu 20-30 cm mai lungă decât cel mai înalt dintre voi.

Cele mai selectate lățimi pentru saltelele noastre:
Single: 80 și 90 cm
Double: 160 și 180 cm
Double small: 120 și 140 cm

Ai deja un pat sau un boxspring? Dacă da, atunci este imperativ ca noua ta saltea să se potrivească. Acesta este motivul pentru care este util să măsori salteaua actuală. În acest fel, poți fi sigur că noua saltea se va potrivi perfect cu patul sau boxspringul existente.

Husă lavabilă

Stratul superior (husa) al saltelei Cresto este întotdeauna cu fermoar, detașabil și lavabil. Stratul superior (husa) al saltelei Cresto este disponibil în 2 tipuri diferite.

  • Husa Breeze (cel mai popular produs) conține material Climawatt pentru o ventilație și mai bună și o textură mai moale. Această husă nu conține lână și se poate spăla în mașina de spălat la 60 ° C. Ideal pentru persoanele care suferă de alergii la lână sau la acarieni.
  • Husa Nature este confecționată din lână și se simte incredibil de moale. Această husă poate fi curățată chimic.

Cresto acoperă caracteristica PCM (Phase Change Material), care ajută la o reglare mai bună a temperaturii corpului. Acest lucru permite corpului să se relaxeze mai repede, iar stratului superior să se simtă mai confortabil.

Saltea Auping Cresto Auping
Saltea Auping Cresto Auping

Se potrivește pe orice somieră

O saltea Auping este potrivită pe orice somieră, indiferent dacă este o somieră cu șipci, de metal sau un boxspring. Dacă îți dorești să beneficiezi de toate avantajele unei saltele Auping, atunci îți recomandăm să alegi o somieră Auping cu sistem de aerisire, în combinație cu un pat sau un boxspring.

Structura deschisă de 80% a somierei Auping asigură că ventilația este mai bună decât a oricărei alte somiere. O ventilație bună este foarte importantă și te asigură că salteaua va rămâne în condiții de top pentru mai mult timp.

Fermitate adecvată pentru corp și greutate

O saltea Auping este disponibilă în patru fermități diferite. În funcție de greutatea și înălțimea ta combinate cu preferințele individuale, poți alege o fermitate optimă. Cele patru fermități diferite pentru o saltea Auping sunt:

  • Moale
  • Mediu
  • Ferm
  • Extra ferm

Poți determina fermitatea recomandată folosind graficul alăturat. Sau ne poți contacta online pentru mai multe informații. Poți alege salteaua ideală în funcție de caracteristicile propriului corpului.

Saltea Auping Cresto Auping
Saltea Auping Cresto Auping

Asigură-te că ai o saltea bună

O saltea adaptată corpului tău este importantă pentru a preveni somnul de calitate slabă. Experții noștri Auping sunt pregătiți să îți prezinte întreaga gamă de produse și, de asemenea, să îți ofere cele mai bune soluții pentru un somn perfect odihnitor, adaptate nevoilor tale.

Nu dormi bine noaptea? Pe termen scurt, somnul de calitate slabă poate cauza variate probleme de sănătate, performanță cognitivă generală mai slabă și funcționare executivă mai slabă. Pe termen lung, somnul de calitate slabă poate crește riscul de boli cardiovasculare, depresie și obezitate.

Acesta este motivul pentru care un somn bun și sănătos este atât de important. Dacă ești bine odihnit, se observă imediat: ești relaxat, energic, vigilent și prietenos.

Programează o vizită la primul showroom AUPING din România și alocă-ți timp pentru cele mai bune sfaturi pentru dormitor, pentru un somn odihnitor și, implicit, pentru o viață de calitate.

De ce sunt produsele Auping atât de apreciate?

AUPING lucrează de peste 130 de ani cu scopul de a găsi modalități de relaxare si odihnă optime. Există un motiv întemeiat: AUPING crede că o lume mai bine odihnită este o lume mai bună. O lume mai frumoasă.

Produsele destinate somnului realizate de AUPING sunt foarte variate, de la saltele şi paturi simple la boxspringuri şi accesorii diverse, toate menite să asigure somn odihnitor de foarte bună calitate.

O saltea care te reprezintă 100%

Experții noștri Auping sunt pregătiți să îți prezinte întreaga gamă de produse și, de asemenea, să îți ofere sfaturi profesionale privind somnul, astfel încât să alegi întotdeauna un pat și o saltea care ți se potrivesc perfect.

Programează o vizită la primul showroom AUPING din România pentru o experiență de cumpărături supremă și bucură-te de soluții de somn personalizate, gândite doar pentru tine.

Specificații tehnice ale saltelei Cresto

Înălțime: 20 cm
Garanție: 5 ani garanție
Numărul de zone de confort: 5
Sarcină maximă: 140 kg
Fermitatea saltelei: moale, mediu, ferm sau extra ferm.
Potrivit pentru baze ajustabile: Da
Mânere: Da
Ventilație: Foarte bună; pentru cea mai bună ventilație combină o saltea Auping cu o bază de plasă Auping
Strat detașabil cu fermoar (husă): da, disponibil

Husa: Husa Cresto este disponibilă în două variante, ambele cu fermoar și detașabile:

  • Husa Breeze (cea mai populară) realizată din 40% Tencel și 60% poliester. Matlasată cu țesătură tricotată de 6,5 mm 3D, 1 cm de polieter și 200 g / m² Climawatt. Cu finisaj PCM (Phase Changing Material). Lavabilă la 60°C. Husa
  • Nature realizată din 70% bumbac, 15% poliamidă și 15% viscoză. Matlasată cu 50% lână de oaie de 600 g / m², 45% poliester și 5% mătase sălbatică. Cu finisaj PCM (Phase Changing Material). Produsul poate fi curățat chimic.

Instrucţiunile de spălare: Husa Breeze (cea mai populară) este lavabilă până la 60°C
Husa Nature poate fi curățată chimic.

Dimensiuni:
Lungime: 190, 200, 210 sau 220 cm
Lățime: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 sau 200 cm

Suport: 5 zone cu arcuri de buzunar DPPS de 12 cm înălțime. Distribuitor de presiune de 1 cm, țesătură tricotată 3D cu suport flexibil pentru zona umerilor.
Confort: strat de confort Latex Pura

Antialergic:
Husa Breeze nu conține lână. Husa Nature conține lână. Stratul inferior: bază de polieter ventilată, perforată.

Partea inferioară: bază din pâslă antracit care se potrivește perfect pe baza de plasă ventilată Auping