Suport în toate locurile potrivite

Umerii tăi sunt mai mari decât talia și șoldurile? Atunci vei dormi excelent pe această saltea. Pentru Auping Evolve Y, am plasat zona umerilor mai adânc decât zona șoldurilor. În acest fel, umerii tăi se vor scufunda ceva mai mult în saltea, fără să experimenteze nicio presiune în timpul somnului. Îți vei putea schimba, de asemenea, poziția cu ușurință în timpul somnului.

Auping Evolve Y este disponibilă în trei variante de fermitate: moale, medie, tare.

Saltea Auping Evolve Y Auping
Saltea Auping Evolve Y Auping

Confort încântător

Stratul de confort este stratul superior al saltelei care asigură că întotdeauna te vei așeza confortabil pe ea. Auping Evolve are acest strat de confort din poliester tricotat, care se simte flexibil.

Auping Evolve este fabricată din oțel și poliester, ceea ce face ca această saltea circulară să fie mai flexibilă decât alte saltele Auping. Evolve are un strat de confort 3D foarte elastic și nu conține lipici sau cusături la exterior. Acest lucru îți permite să te scufunzi mai adânc în saltea fără a te simți sufocat. Stratul flexibil de confort asigură ajustarea a arcurilor împachetate individual, astfel încât să te poți întoarce cu ușurință în somn, fără a te trezești. Pentru că oricât de încântătoare ar fi visele tale, cu toții ne mișcăm în timp ce dormim.

Ventilare optimă

Auping Evolve Y nu conține spumă, ci o structură deschisă din poliester, care permite saltelei să se ventileze optim. Acest lucru are sens, având în vedere că spuma este adesea utilizată ca material izolant. Auping Evolve este cea mai ventilată saltea din întreg sortimentul Auping.

În fiecare noapte, fiecare persoană pierde 350 ml de umiditate, adică aproximativ o sticlă de apă. Această umezeală ajunge în salteaua ta. Dacă o saltea are o ventilație insuficientă, umezeala rămâne în saltea dvs. și poate provoca în cele din urmă mucegai. Nu numai că este neigienic, ci și foarte nesănătos. De aceea este atât de răcoritor să dormi pe o saltea bine ventilată. Un avantaj suplimentar al Auping Evolve Y este că salteaua nu se simte sufocantă noaptea. Ideală pentru persoanele care se încălzesc ușor noaptea.

Husă detașabilă care se poate spăla

Stratul superior (husa) saltelei Evolve este detașabil și poate fi spălat în mașina de spălat la 60 de grade. Lucru ideal dacă sunteți alergic la acarieni.

Saltea Auping Evolve Y Auping
Saltea Auping Evolve Y Auping

Echipată cu Pașaport de Circularitate

Considerăm că este important să producem cât mai local posibil și să știm de unde provin toate materialele. Doar făcând acest lucru putem garanta că Auping Evolve este complet circulară. Am înregistrat (originea) materialelor într-un „pașaport circular”.

Scanând eticheta Niaga® de pe partea laterală a Auping Evolve cu un smartphone, puteți vedea exact din ce este fabricată salteaua și cum este reciclată. Sincer și transparent. Salteaua noastră circulară Auping Evolve este produsă în Olanda, în fabrica noastră durabilă din Deventer.

Dimensiunea saltelei

Este înțelept să alegei o saltea care este cu 20 și 30 cm mai lungă decât propria înălțime. Acest lucru asigură că zonele de confort sunt la locul potrivit. Toate saltelele noastre sunt disponibile în lungimile: 190, 200, 210 sau 220 cm.Tu și partenerul tău de pat aveți înălțimi diferite? Atunci alegeți o saltea care este între 20 – 30 cm mai lungă decât cel mai înalt dintre voi doi.

Aveți deja un pat sau un box spring? 

Dacă deja aveți un pat sau un box spring, este important ca noua saltea să se potrivească. Acesta este motivul pentru care este util să vă măsurați salteaua actuală. În acest fel, poți fi sigur că noua saltea se va potrivi pe patul sau box spring-ul existent.

Saltea Auping Evolve Y Auping
Saltea Auping Evolve Y Auping

Fermitate potrivită pentru corpul tău

Auping Evolve este o nouă saltea dezvoltată pe baza celor mai recente informații și cunoștințelor. Zonele au fost îmbunătățite și grosimea firului arcurilor împachetate individual a fost ajustată. Acest lucru a dus la o schimbare în zonare, permițându-ne să oferim suportul ergonomic potrivit cu trei fermități. Auping Evolve este disponibil în variantele:

<ul

  • Moale
  • Medie
  • Tare
  • Auping Evolve are un tabel BMI diferit față de restul gamei.

Specificațiile saltelei Auping Evolve

Înălțime: 22 cm.
Suport: 3 zone de confort cu arcuri împachetate individual de 16 cm făcute din oțel și 100% poliester
Variantele saltelei: 3 (I,Y,X).
Greutate maximă: 140 kg.
Fermitatea saltelei: Moale, medie, tare

Strat confort: 100% poliester.
Husa: 100% poliester, se poate spăla la mașină, la 60 C°.
Deasupra și laterale: 100% poliester.
Sistem de atașare: Niaga®Adhesive.

Alergii: Auping Evolve nu conțile lână sau latex.

Potrivită pentru somiere ajustabile: Da.
Mânere: Da.

Dimensiuni:
Lungime: 190, 200, 210 of 220 cm.
Lățime: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 or 200cm.