Susținere dublă

Salteaua Maestro are cinci zone de confort, fiecare dintre acestea susținând o anumită parte a corpului: cap, umeri, zona lombară, șolduri și picioare. Cei mai mulți dintre noi nu suntem conștienți de faptul că în timpul nopții ne schimbăm poziția de aproximativ 30 de ori. Arcurile DPPS® din inima saltelei ne asigură că ne putem mișca de pe o parte pe cealaltă fără efort și ne oferă doar sprijinul de care avem nevoie în fiecare poziție de dormit. Toate saltelele Auping sunt construite strat cu strat, toate în locul potrivit. Fiecare strat are efectul său specific, care asigură cel mai bun suport.

Salteaua Maestro oferă o susținere dublă în zona umerilor. Această zonă dedicate umerilor este echipată cu materialul Visco, care permite umerilor să se scufunde mai bine în saltea, astfel încât să experimentezi mai puțină presiune. Salteaua Auping este realizată din materiale de o calitate atât de înaltă încât nu este necesar să o întorci de pe o față pe alta și cu partea de sus în jos. De fapt, dacă îi schimbi poziția saltelei Auping, zonele de susținere nu mai sunt în poziția corectă. Umerii și capul tău au nevoie de un tip de sprijin complet diferit decât cel pentru picioare.

Saltea Auping Maestro Auping
Saltea Auping Maestro Auping

Tehnologie avansată pentru zona umerilor

Salteaua Maestro oferă o susținere dublă în zona umerilor. Materialul moale Visco și arcurile extra-moi de sub acesta permit umerilor să se scufunde mai bine în saltea, astfel încât să nu existe presiune deloc. Un distribuitor de presiune asigură o tranziție lină între zonele de confort și susținere.

Distribuitorul de presiune îmbunătățește semnificativ confortul atunci când stai întins și garantează că salteaua este bine aerisită. Acesta asigură o tranziție lină între zonele de confort și susținere și permite umerilor să se scunfunde mai confortabil în saltea, astfel încât să experimentezi mai puțină presiune. Acest lucru contribuie la o calitate mai bună a somnului.

Confort concentrat pe durabilitate

Un strat de confort este acel strat din saltea care oferă confortul necesar unui somn de calitate.

Salteaua Maestro este echipată cu stratul de confort Vita Talalay Origins®.

Vita Talalay Origins® este un strat natural de confort, fără materiale artificiale adăugate. Acest strat de confort este realizat din latex natural unic, care este fabricat într-un mod extrem de durabil și fără alte materiale artificiale adăugate. Inegalabil atunci când vine vorba de rezistență și confort. Așadar, poți dormi neîntors toată noaptea.

Salteaua Auping Maestro este excelentă pentru persoanele care iubesc confortul și cred că sustenabilitatea este importantă.

Saltea Auping Maestro Auping

Dimensiunile saltelei

Când dorim să cumpărăm o saltea, se recomandă să o alegem cu 20-30 cm mai lungă decât înălțimea pe care o avem. Acest lucru asigură că zonele de confort și suport sunt la locul potrivit. Toate saltelele noastre sunt disponibile în următoarele lungimi: 190, 200, 210 sau 220 cm. Între tine și partenerul tău există o diferență semnificativă de înălțime? Îți recomandăm o lungime a saltelei care este aprox. cu 20-30 cm mai lungă decât cel mai înalt dintre voi.

Cele mai selectate lățimi pentru saltelele noastre:

Single: 80 și 90 cm
Double: 160 și 180 cm
Double small: 120 și 140 cm

Ai deja un pat sau un boxspring? Dacă da, atunci este imperativ ca noua ta saltea să se potrivească. Acesta este motivul pentru care este util să măsori salteaua actuală. În acest fel, poți fi sigur că noua saltea se va potrivi perfect cu patul sau boxspringul existente.

Husă lavabilă

Stratul superior (husa) al saltelei Maestro este întotdeauna cu fermoar, detașabil și lavabil. Stratul superior (husa) al saltelei Maestro este disponibil în 2 tipuri diferite.

  • Husa Breeze (cel mai popular produs) conține material Climawatt pentru o ventilație și mai bună și o textură mai moale. Această husă nu conține lână și se poate spăla în mașina de spălat la 60 ° C. Ideal pentru persoanele care suferă de alergii la lână sau la acarieni.
  • Husa Nature este confecționată din lână și se simte incredibil de moale. Această husă poate fi curățată chimic.
Saltea Auping Maestro Auping
Saltea Auping Maestro Auping

Se potrivește pe orice somieră

O saltea Auping este potrivită pe orice somieră, indiferent dacă este o somieră cu șipci, de metal sau un boxspring. Dacă îți dorești să beneficiezi de toate avantajele unei saltele Auping, atunci îți recomandăm să alegi o somieră Auping cu sistem de aerisire în combinație cu un pat sau un boxspring.

Structura deschisă de 80% a somierei Auping asigură că ventilația este mai bună decât a oricărei alte somiere. O ventilație bună este foarte importantă și te asigură că salteaua va rămâne în condiții de top pentru mai mult timp.

Fermitate adecvată pentru corp și greutate

O saltea Auping este disponibilă în patru fermități diferite. În funcție de greutatea și înălțimea ta combinate cu preferințele individuale, poți alege o fermitate optimă. Cele patru fermități diferite pentru o saltea Auping sunt:

  • Moale
  • Mediu
  • Ferm
  • Extra ferm

Poți determina fermitatea recomandată folosind graficul alăturat. Sau ne poți contacta online pentru mai multe informații. Poți alege salteaua ideală în funcție de caracteristicile propriului corpului.

Saltea Auping Maestro Auping
Saltea Auping Maestro Auping

Asigură-te că ai o saltea bună

O saltea adaptată corpului tău este importantă pentru a preveni somnul de calitate slabă. Experții noștri Auping sunt pregătiți să îți prezinte întreaga gamă de produse și, de asemenea, să îți ofere cele mai bune soluții pentru un somn perfect odihnitor, adaptate nevoilor tale.

Nu dormi bine noaptea? Pe termen scurt, somnul de calitate slabă poate cauza variate probleme de sănătate, performanță cognitivă generală mai slabă și funcționare executivă mai slabă. Pe termen lung, somnul de calitate slabă poate crește riscul de boli cardiovasculare, depresie și obezitate.

Acesta este motivul pentru care un somn bun și sănătos este atât de important. Dacă ești bine odihnit, se observă imediat: ești relaxat, energic, vigilent și prietenos.

Programează o vizită la primul showroom AUPING din România și alocă-ți timp pentru cele mai bune sfaturi pentru dormitor, pentru un somn odihnitor și, implicit, pentru o viață de calitate.

De ce sunt produsele Auping atât de apreciate?

AUPING lucrează de peste 130 de ani cu scopul de a găsi modalități de relaxare si odihnă optime. Există un motiv întemeiat: AUPING crede că o lume mai bine odihnită este o lume mai bună. O lume mai frumoasă.

Produsele destinate somnului realizate de AUPING sunt foarte variate, de la saltele şi paturi simple la boxspringuri şi accesorii diverse, toate menite să asigure somn odihnitor de foarte bună calitate.

O saltea care te reprezintă 100%

Experții noștri Auping sunt pregătiți să îți prezinte întreaga gamă de produse și, de asemenea, să îți ofere sfaturi profesionale privind somnul, astfel încât să alegi întotdeauna un pat și o saltea care ți se potrivesc perfect.

Programează o vizită la primul showroom AUPING din România pentru o experiență de cumpărături supremă și bucură-te de soluții de somn personalizate, gândite doar pentru tine.

Specificații tehnice ale saltelei Maestro

Înălțime: 22 cm
Garanție: 5 ani garanție
Numărul de zone de confort: 5
Sarcină maximă: 140 kg
Fermitatea saltelei: moale, mediu, ferm sau extra ferm.
Potrivit pentru baze ajustabile: Da
Mânere: Da
Ventilație: Foarte bună; pentru cea mai bună ventilație combină o saltea Auping cu o bază de plasă Auping
Strat detașabil cu fermoar (husă): da, disponibil

Husa: Husa Maestro este disponibilă în două variante, ambele cu fermoar și detașabile:

  • Husa Breeze (cea mai populară) realizată din 40% Tencel și 60% poliester. Matlasată cu țesătură tricotată de 6,5 mm 3D, 1 cm de polieter și 200 g / m² Climawatt. Cu finisaj PCM (Phase Changing Material). Lavabilă la 60°C.
  • Husa Nature realizată din 70% bumbac, 15% poliamidă și 15% viscoză. Matlasată cu 50% lână de oaie de 600 g / m², 45% poliester și 5% mătase sălbatică. Cu finisaj PCM (Phase Changing Material). Produsul poate fi curățat chimic.

Instrucţiunile de spălare:
Husa Breeze (cea mai populară) este lavabilă până la 60°C
Husa Nature poate fi curățată chimic.

Dimensiuni:
Lungime: 190, 200, 210 sau 220 cm
Lățime: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 sau 200 cm

Suport: 5 zone cu arcuri de buzunar DPPS de 14 cm înălțime și suport flexibil pentru zona umerilor Visco. Distribuitor de presiune de 1 cm, țesătură tricotată 3D cu suport flexibil pentru zona umerilor.
Confort: Vita Talalay Origins® (100% natural)

Antialergic: Husa Breeze nu conține lână. Husa Nature conține lână.
Stratul de confort este disponibil cu Visco Activ în loc de latex Vita Talalay Origins®

Stratul inferior: bază de polieter ventilată, perforată.
Partea inferioară: bază din pâslă antracit care se potrivește perfect pe baza de plasă ventilată Auping