DE CE SUNT SOMIERELE AUPING ATÂT DE APRECIATE? CUM ALEG SOMIERA?

somiera auping cu motor electric

Trezirea într-un spirit învigorat influențează tot. Te simți mai relaxat, energic, vioi și mai prietenos. Toată lumea știe că somnul este prețios. Și totuși, majoritatea nu acordă suficientă atenție odihnei și modurilor în care pot ajunge la ea. 

Un pat bun cu o saltea și o somieră potrivite, pentru început. Dar cum găsești această combinație care ți se potrivește cel mai bine și care ține cont de corpul tău sau de preferințele tale personale?

Nu o găsești, ci ți-o faci… după măsură. Pentru că fiecare om este unic şi obiectele de somn şi odihnă sunt diferite. Un produs Auping este personal, făcut la comandă și realizat cu grijă și atenție la detalii, la mediul înconjurător și la viitor. 

Astăzi vorbim despre somierele Auping 

O somieră potrivită este esențială pentru o odihnă bună. Cel mai bun suport pentru tine și pentru salteaua ta îți garantează o noapte plină de vise minunate. Iar cu somiera potrivită, salteaua ta va putea respira mai mult, deci va fi și mai longevivă. 

Somiera Auping are multe beneficii, însă acum amintim doar trei dintre ele:

  • prezintă o structură deschisă în proporție de 80% pentru o ventilație mai eficientă;
  • dispune de până la 10.000 de puncte de sprijin pentru a asigura un suport excelent;
  • are durată de viață foarte lungă datorită oțelului rezistent din care este fabricată. 

Somierele Auping, destul de smart

Toate somierele ajustabile electric sunt smart. În afară de ventilația excelentă și de suport, somierele mai au o grămadă de oferit. De exemplu, funcția anti-sforăit și alarma de trezire smart care te va trezi cu calm, în liniște, atunci când te vei afla într-o fază ușoară a somnului. Ultimul aspect, dar nu cel din urmă, este că îți poți conecta patul la toate celelalte dispozitive smart din casă. 

Avem pentru tine trei tipuri de somiere smart:

  1. Somiera smart 1M are o secțiune pentru spate care poate fi ajustată electric și o secțiune pentru picioare care poate fi ajustată manual. Datorită secțiunii spațioase de relaxare a somierei te vei simți întotdeauna confortabil, iar salteaua se va mula după tine și nu invers.
  2. Cu somiera smart 2M, atât secțiunea pentru spate, cât și cea pentru picioare, pot fi ajustabile electric. 
  3. Somiera smart 3M are ajustabile electric trei secțiuni: spate, picioare și cap. Această somieră oferă cel mai bun confort și utilitate din categoria somierelor smart. Poate acest lucru ar trebui să-ți dea un pic de gândit. Pentru o poziție optimă de relaxare, poți ajusta și capul somierei, astfel încât mușchii gâtului să se relaxeze complet. 

Oferindu-ți produse de calitate, ne asigurăm că fiecare dimineață este mai bună decât cea de ieri. Principiul Auping: o lume mai bine odihnită este o lume mai frumoasă. 

Programează o vizită acum în showroom-ul AUPING de pe Strada Puțul lui Zamfir 45-47, București și experimentează plăcerea celor mai bune produse destinate somnului din România.

Sună acum!