Instalare Auping Connect în câțiva pași simpli

Suport de instalare Smartbase Auping

Pasul 1: Conectați cablul de alimentare la Auping Connect și conectați adaptorul la o priză. Aveți un model de pat Royal? Pentru fiecare bază reglabilă, conectați cablul albastru la cutia de control de sub pat. Conectați-l la portul 1 (stânga jos) și portul 2 (jos dreapta) de pe hub-ul Auping Connect. Asigurați-vă că bazele reglabile sunt conectate și la rețeaua electrică și că funcționează folosind telecomenzile furnizate.

Pasul 2: Conectați-vă telefonul la rețeaua Wifi pe care doriți să utilizați Auping Connect.

Pasul 3: Descărcați aplicația Auping Connect din App Store (iOS) sau Google Play Store (Android). Deschideți aplicația atingând pictograma aplicației și urmați instrucțiunile din aplicație.

Configurarea aplicației Auping Connect.

1. Deschideți aplicația și atingeți „începe instalarea”. Dacă acesta este al doilea telefon pe care doriți să îl configurați, nu efectuați o nouă instalare; în schimb, urmați instrucțiunile prin acest link: Utilizarea Auping Connect pe mai multe dispozitive

2. Selectați tipul de pat. Un pat Royal are un cablu albastru pentru a conecta hubul Connect la patul dvs. Celelalte paturi sunt fără fir.

3. Asigurați-vă că sunteți conectat la rețeaua Wifi pe care doriți să utilizați aplicația. Aceasta ar trebui să fie o rețea de 2,4 GHz (nu o rețea de 5 GHz). Dacă aplicația nu găsește o rețea sau dă un mesaj de eroare {[SSID]}, hub-ul Connect nu poate găsi rețeaua și instalarea nu poate fi finalizată. Acest lucru poate depinde de puterea rețelei, de setările routerului sau de setările furnizorului. 

4. Împerecheați telefonul utilizând Auping Connect. Ieșiți din aplicație și accesați setările telefonului și selectați setările Wifi. Selectați Auping Connect din lista de rețele Wifi. Dacă Connect nu apare după un timp, țineți apăsat butonul de resetare de pe hubul Connect pentru 2 secunde. Apoi reîmprospătați lista rețelelor Wifi de pe telefon. Selectați Auping Connect din lista de rețele și reveniți la aplicația Connect.

5. Aplicația se conectează acum la rețea. Acest lucru ar putea dura ceva timp. Așteptați până când apar toate cele patru bife. Conexiunea poate fi întreruptă. Repetați această acțiune până când au apărut toate cele 4 bife.

6. Instalarea Auping Connect este completă. Acum puteți începe să vă configurați patul. Puteți oricând să schimbați acest lucru ulterior fără a fi nevoie să reinstalați Connect.

7. Pentru a vă configura patul, aveți nevoie de telecomanda furnizată. Urmați instrucțiunile din aplicație. Asigurați-vă că utilizați telecomanda corectă pentru noptiera corectă (stânga sau dreapta). Aplicația durează uneori să se conecteze la telecomandă.

8. Patul dvs. este acum conectat la aplicație. Puteți schimba oricând setările din meniul de setări. Acum poate apărea o fereastră pop-up cu o actualizare pentru aplicația Connect. Vă recomandăm să instalați această actualizare, deoarece vă vă asigura că, Connect utilizează cele mai recente updateuri.

9. Acum puteți utiliza aplicația Connect. În funcție de câte și ce tip de Smartbase ați instalat, aplicația dvs. va arăta astfel:

Suport de instalare Smartbase Auping