Topper Saltele

Topper-ul de Saltea superioara este responsabil pentru confortul dvs atunci când vă dormiți. Trezește-te odihnit Stratul de confort din salteaua superioara este ceea ce determină confortul tău atunci când stai culcat. Alegeți ceea ce vă este confortabil și treziți-vă odihniți Auping-ul dvs. are o durată lungă de viață La proiectarea topper-elor Auping, am ales diverse materiale de înaltă calitate, care sunt respirabile și oferă ventilație. Aceste materiale asigură că salteaua noastră de top este întotdeauna în stare excelentă. În fiecare zi. Un pat fresh în fiecare zi Toate saltelele noastre de top au o husă cu fermoar, lavabilă, astfel încât să fie mereu fresh.

Topper Saltele Auping
Topper Saltea Comfort

Topperele Auping Comfort respectă cele mai înalte standarde Auping pentru confort și ventilație. Salteaua superioara Comfort este mediu-moale. Partea inferioară a saltelei este confecționată din material respirabil care trece prin părțile laterale ale saltelei superioare pentru o aerisire suplimentară. Opțional, puteți alege o husă cu fermoar care să fie lavabilă.

Topper Saltele AupingSpumă Comfort HR

Mai multe informații
Topper Saltele Auping
Topper Saltea Deluxe

O saltea superioară Deluxe este fabricată din latex perforat de înaltă calitate (Latex Perfo). Acest material oferă un confort minunat, moale și o bună rezistență. Partea inferioară a saltelei superioare este confecționată din material respirabil care trece prin părțile laterale ale saltelei superioare pentru o aerisire suplimentară. Salteaua superioară Auping Deluxe este livrată standard cu o husă detașabilă, astfel încât să poată fi spălată cu ușurință.

Topper Saltele Auping Comfort Latex Perfo

Topper Saltele Auping Husă care se poate spăla

Mai multe informații
Topper Saltele Auping
Topper Saltea Prestige

Confortul suprem este al tău cu salteaua superioară Auping Prestige. Partea inferioară a saltelei superioare este confecționată din material respirabil care trece prin părțile laterale ale saltelei superioare pentru o aerisire suplimentară. Această saltea de sus are o înălțime de cel puțin 10 cm și este disponibilă în 3 modele diferite: bogată, naturală și stabilă. Alege ceea ce se simte cel mai bine pentru tine.

Topper Saltele Auping Comfort Latex Pura sau Visco

Topper Saltele Auping Husă care se poate spăla

Mai multe informații